Reattach

Als praten niet helpt…

Voel je je onrustig, wil je steviger in jouw schoenen staan of juist beter plannen en organiseren? Je energie beter verdelen? Of wil je graag jouw emoties beter kunnen reguleren?

Tijdens een ReAttach behandeling wordt het verwerken van meerdere zintuiglijke prikkels gestimuleerd en worden nieuwe vaardigheden aangeleerd en geautomatiseerd.

ReAttach is een interventie, ontwikkeld door Paula Bartholomeus.  ReAttach biedt mogelijkheden om ontwikkeling te activeren. De methode wordt toegepast bij kinderen, jong volwassenen en volwassenen.

Wat is ReAttach?
ReAttach is een cognitieve behandeling die gericht is op het verbeteren  van prikkelverwerking (informatie, gebeurtenissen en emoties).

Tijdens een ReAttach behandeling wordt het verwerken van meerdere zintuiglijke prikkels gestimuleerd en worden nieuwe vaardigheden aangeleerd en geautomatiseerd.

Resultaten met behulp van ReAttach

Het ReAttach behandeltraject
Het behandeltraject bestaat uit 5 sessies van één uur verspreid over een periode van 3 maanden. 

Tijdens de eerste sessie zal er een intakegesprek plaatsvinden. Gedurende het traject wordt de voortgang geëvalueerd en wordt de behandelmethode indien noodzakelijk en/of gewenst bijgesteld.

Hoe werkt ReAttach? 
Er wordt zacht op je handen getrommeld, je krijgt denkopdrachten en je hoeft niet te praten.

Door de behandeling maakt het lichaam oxytocine (geluk hormoon) aan. Dit hormoon zorgt onder andere voor ontspanning, het verzachten van pijn en het vermindert stress.

Benieuwd of dit iets voor jou kan zijn? Neem contact op via het contactformulier of maak een afspraak.

Lenneke Groenefelt
Lees verder
Wij zijn naar Edith gegaan omdat we hoopten dan reattach therapie onze dochter zou helpen. Edith heeft haar vertrouwen vanaf minuut 1 gewonnen door open en eerlijk te zijn. Onze dochter ging met plezier naar Edith toe en kwam na elke sessie met meer zelfvertrouwen naar buiten. Wij zijn ontzettend dankbaar dat Edith onze dochter nieuwe inzichten en tools heeft gegegeven. Haar zelfbeeld is veel positiever en dat uit zich in een blij en opgewekt kind.
Yvonne ten Bruggencate
Lees verder
Ik heb bij Edith een aantal ReAttach behandelingen gevolgd, omdat ik niet zo lekker in mijn vel zat. Ik was moe en prikkelbaar, maar kon er niet zo goed de vinger op leggen waar het door kwam. De gesprekken met Edith waren fijn. Ze luistert goed en denkt met je mee. Door de ReAttach behandelingen kwam ik tot verrassende, nieuwe inzichten en voelde ik mij al snel opknappen. Heel fijn ook dat Edith zich flexibel opstelt in haar behandelplan en verschillende manieren heeft om tot een oplossing te komen. Ik ben zo blij dat ik voor ReAttach gekozen heb! Ik voel mij veel stabieler en er is meer rust in mijn hoofd en lijf. Dank je wel!
Ineke Smid
Lees verder
Het eerste contact met Edith voelde meteen goed. Vanwege haar warme persoonlijkheid durfde ik meteen mezelf te zijn. Ik voelde mij volledig geaccepteerd met al mijn twijfels, onzekerheden en emoties. Om meer zicht te krijgen op mijn energie verdeling hebben we samen onderzocht welke activiteiten mij energie opleveren en welke activiteiten belastend zijn. Ik had hier eerlijk gezegd nog nooit bij stilgestaan. Voor het reintegratieproces van mijn werk bleek zij ook zeer waardevol. De bedrijfsarts volgde haar adviezen op en ik voelde mij hierin enorm gesteund door Edith. Wat veel indruk op mij heeft gemaakt is de ReAttach behandeling die Edith mij gaf. Ik noem het zelf ‘de weg naar binnen’, wat een ontdekkingsreis voor mij was. Er liggen er in het onderbewustzijn zoveel antwoorden zolang de juiste vragen worden gesteld. Deze methode gaf mij veel inzichten zonder dat het zweverig werd. Ik kan Edith echt aanraden voor de verschillende trajecten die ik met haar mocht volgen. Ze is betrokken, heeft kennis van zaken en ze heeft gelukkig ook gevoel voor humor.
Rene v. Elewoud-Rutten
Lees verder
Edith heeft ons zo enorm geholpen op zoveel vlakken! Ons mannetje is zo gegroeid en voelt zich zo veel gelukkiger met en in zijn lijfje! 1000 maal dank!
Carolien Buter
Lees verder
Edith is een liefdevolle therapeute en zij neemt echt de tijd voor haar cliënten. Edith straalt veel rust uit en ik voelde mij meteen veilig en op mijn gemak. Ik vind het nog niet zo makkelijk om aan anderen uit te leggen waar Reattach voor staat en wat het voor impact op je kan hebben. Als iemand ernaar vraagt, vertel ik dat het voelde alsof ik in een familieopstelling stond. Ik ondervond dat er veel gebeurde en was daarna bekaf, het zijn intensieve sessies. Sinds de sessies ben ik milder naar mijzelf en mijn naasten gaan kijken. Ik gun Edith veel klanten op haar pad, want deze dame is echt een healer en ik weet dan ook zeker dat zij nog veel moois neer gaat zetten in de wereld!
Annemiek winder
Lees verder
Praktisch, meedenkend, meelevend, warm, enthousiast, deskundig: zeer tevreden over de behandeling bij Edith Zomerdijk.