ergotherapie

Ergotherapie Zomerdijk kijkt naar de beperkingen en klachten die er spelen met als doel om weer deel te kunnen nemen aan de maatschappij. Dit betekent dat onze ergotherapeuten meedenken met de uitdagingen die er op dát moment zijn. Wij zijn er voor jou op het gebied van zelfredzaamheid, energieherstel, prikkelverwerking, woningaanpassingen en meer. Daarnaast bieden we cognitieve revalidatietherapie aan. Hieronder staat uitleg over de verschillende gebieden.

Wil je een afspraak maken? Vul het contactformulier in of bel voor een afspraak.

Alexandra
Lees verder
Edith is een fijne vrouw; warm, vrolijk en toegankelijk. De behandelingen bij haar hebben mij veel inzicht en rust gebracht. Verrassend om in een korte periode en maar enkele consulten zo’n grote verandering door te maken!
Carolien Buter
Lees verder
Edith is een liefdevolle therapeute en zij neemt echt de tijd voor haar cliënten. Edith straalt veel rust uit en ik voelde mij meteen veilig en op mijn gemak. Ik vind het nog niet zo makkelijk om aan anderen uit te leggen waar Reattach voor staat en wat het voor impact op je kan hebben. Als iemand ernaar vraagt, vertel ik dat het voelde alsof ik in een familieopstelling stond. Ik ondervond dat er veel gebeurde en was daarna bekaf, het zijn intensieve sessies. Sinds de sessies ben ik milder naar mijzelf en mijn naasten gaan kijken.